X
X
top
X

FAQ

Tickets

Loyal Tickets:

zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. en mogen gespreid betaald worden. Alleen geldig voor passagiers van

Early Birds:

zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt bij een volledige betaling in eens.

Reguliere Tickets:

zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt en mogen gespreid betaald worden met een minimum van €50 dit vind u ook terug op de website en welkoms mail. Bij gespreide betaling wordt het maand bedrag vaak aangepast zodat u op tijd uitkomt met maandelijkse termijnen. Dit voorkomt dat u een hoog eindbedrag over houd mits u tijdig start met uw termijnen. Reguliere tickets mogen ook ineens worden betaald.

Reis / Hotels

VERZEKERING:
U dient zelf zorg te dragen voor een annulering verzekering / reis verzekering, dit
kunt u via uw bank of extern bedrijf afsluiten. Reist u met minderjarigen dan bent u verplicht voor elke minderjarige een geldige ziektekosten verzekering te kunnen aantonen een reis/annulering verzekering is voor minderjarige niet verplicht. Wij raden het u wel aan.

GEGEVENS:
U bent zelf verantwoordelijk voor het controleren van uw naam / adres / Geb datum etc.. spelling op uw tickets geef wijzigingen direct en binnen 24 uur door wanneer u gevraagd word uw gegevens te bevestigen

Hotel:

Alle prijzen zijn gebaseerd p.p. op een 2 /3/ 4 persoonskamer bezetting single rooms zijn mogelijk met toeslag dit verschild per reis

Valt er een kamergenoot af? Dan bent u (en de rest van alle kamergenoten) verantwoordelijk voor het afbetalen van de overgebleven gelden. Het bedrag van de afvallende persoon word verdeeld over de overgebleven kamergenoten. Iemand kan afvallen door zelf te annuleren of geannuleerd te wordende door de organisatie wegens het niet na streven van de algemene voorwaarden.

Betalingen/Annuleringen

Aanbetalingen

Reeds aanbetaalde bedragen worden niet gerestitueerd. Bij uitzondering en toch terugbetaling van gelden dient u rekening te houden met mogelijke administratie kosten.

Alle reserveringen zijn 48 uur geldig tot er een aanbetaling of volledig bedrag op rekening van de organisatie is ontvangen. Nadat de 1e betaling ontvangen is geld dat daarop volgende termijnen vervallen op elke 1e dag van de maand.

Word er binnen 48 uur geen (aan)betaling verricht zal uw vrijblijvende reservering komen te vervallen.

Bij het niet nakomen van betalingsplichten aldus het maandelijkse termijn uiterlijk elke 1e van de maand op rekening van de organisatie te hebben bijgeschreven.
Behoud de organisatie zich het recht voor uw boeking te annuleren. Uw voorgaande betalingen worden niet gerestitueerd.

placeholder
 

© 2019 IA GROUP All rights reserved
International Affairs Group | Broekstraat 32 | 6828 PZ Arnhem, Netherlands | KVK 63527065